Ingredienser:
4 Egg
3 Poteter
2 dl olivenolje
1 Løk
Percille
Salt
Pepper
Framgangsmåte:
Skrell potetene, vask og tørk dem, og skjær den i skiver på kuadrater, skrell og skjær løk i tynne skiver. Varm oljen i en stekepanne.
Ha i potetene, stek den på medium varme. Etterpå stek løken, men ikke la den steke for hardt eller bli brun.
Sil av olje, visp sammen eggene i en bolle med percille, salt og pepper.
Tilsett potetene, og bland slik at du dekker den alle med egg. Sett blandingen i en stekepanne med to spiseskjeer olje. Vend pannen ofte stek slik på middesls svar varme til omeletten har satt seg mer. legg en tallerken over og snu stekepannen. Den skal ikke bli brent, men den skal sette seg helt. Slå av Varmen og den kjøle seg ned.
Alguien se atreve a traducirla? es muy fácil.
4 Egg
3 Poteter
2 dl olivenolje
1 Løk
Percille
Salt
Pepper
Framgangsmåte:
Skrell potetene, vask og tørk dem, og skjær den i skiver på kuadrater, skrell og skjær løk i tynne skiver. Varm oljen i en stekepanne.
Ha i potetene, stek den på medium varme. Etterpå stek løken, men ikke la den steke for hardt eller bli brun.
Sil av olje, visp sammen eggene i en bolle med percille, salt og pepper.
Tilsett potetene, og bland slik at du dekker den alle med egg. Sett blandingen i en stekepanne med to spiseskjeer olje. Vend pannen ofte stek slik på middesls svar varme til omeletten har satt seg mer. legg en tallerken over og snu stekepannen. Den skal ikke bli brent, men den skal sette seg helt. Slå av Varmen og den kjøle seg ned.
Alguien se atreve a traducirla? es muy fácil.
COMENTARIOS